Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: În cazul Hexi Pharma se ia în calcul și varianta sinuciderii

București: În cazul Hexi Pharma se ia în calcul și varianta sinuciderii

DISTRIBUIȚI

masina-condrea-1144290 – 23052016 –  În cazul morții de duminică seara a patronului de la Hexi Pharma, Dan Condrea, Parchetul General a deschis dosar penal pentru ucidere din culpa.

Acesta urma să se prezinte astăzi la Parchetul General pentru a fi audiat din nou și pentru a fi pus sub urmărire penală și, cel mai probabil, să fie luată o măsură preventivă față de acesta, după ce în dosar fuseseră strânse mai multe probe, au declarat pentru Agerpres surse judiciare. Potrivit acelorași surse, el aflase vineri de ultimele probe adunate și că urma să dea explicații luni în legătura cu acestea. De asemenea, surse judiciare susțin că fuseseră ridicate toate contractele de achiziții dar și aduse probele efectuate în legătură cu substanțele, iar Dan Condrea trebuia să dea explicații anchetatorilor.

Un procuror de la Parchetul Buftea a efectuat, duminică seara, cercetarea la fața locului, iar anchetatorii au ridicat probe. Dosarul a fost preluat de procurorul care investighează și cazul dezinfectanților diluați din spitale, în care Hexi Pharma a fost pusă sub acuzare.

Mașina în care s-a aflat Condrea mergea cu o viteză de aproximativ 150 de kilometri pe oră, potrivit unei declarații făcute de un martor la fața locului. De asemenea, duminică seara au fost audiați doi martori.

Potrivit Claudiei Burada, purtător de cuvânt al IPJ Ilfov, mașina implicată în accident a fost sigilată și urmează să fie supusă unei expertize. Accidentul s-a produs pe drumul dinspre Corbeanca spre Buftea. Șoferul a pierdut controlul volanului și a ieșit în afara părții carosabile, iar pe șosea oamenii legii nu au găsit urme de frânare. ”Luăm în calcul orice ipoteză. Autoturismul a fost sigilat. Este vorba de un bărbat de 39 de ani, conform documentelor găsite în afara autoturismului. Nu putem confirma identitatea acestuia, urmează proba ADN. Șoferul era decedat când au ajuns polițiștii la fața locului. O femeie a venit pentru a-l identifica. Există doi martori, un biciclist și un șofer care a fost depășit de victimă. A fost audiată o persoană, urmează cealaltă persoană. Evenimentul a fost sesizat la 18,47. S-a efectuat cercetarea la fața locului. Expertiza auto urmează să stabilească viteza cu care rula și alte detalii care ar putea duce la cauza accidentului. Luăm în calcul și varianta sinuciderii”, declara duminică seara Burada.

Accidentul a avut loc în apropiere de fabrica Hexi Pharma. În zona respectivă, drumul este drept. După încheierea cercetărilor de la la faţa locului, poliţiştii au dispus şi o analiză ADN pentru a se stabili cu certitudine că este vorba despre Dan Condrea. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.