Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: ”Luki Luciano” din Sectorul 1, pe mâna DNA

București: ”Luki Luciano” din Sectorul 1, pe mâna DNA

DISTRIBUIȚI

 perchezitii144428 – 31052016 – Procurorii DNA Ploieşti se află marți dimineața în biroul sefului Poliţiei Locale Sector 1, Emanoil Bocean, fost consilier al primarului suspendat Andrei Chiliman, fiind bănuit de luare de mită. În urmă cu două luni, Bocean era acuzat că îi teroriza pe membrii filialei PMP Sector 1 si este cunoscut drept ”Luki Luciano” din nordul Capitalei, anunță B1 TV. Acesta a fost este fostul consilier al fostului primar Andrei Chiliman.

Polițistul local circulă cu o mașină de teren de 70.000 de euro. De asemenea, contractul de închiriere pentru spaţiul comercial de peste 200 de metri pătraţi din strada Pajurei nr. 24, actual sediu al PMP, a fost încheiat între SC ”Minnie Com” SRL, firma lui Emanoil Bocean, şi Poliţia Comunitară Sector 1.

Potrivit Registrului Comerţului, firma ”Minnie Com” are sediul pe strada Pajurei nr. 24, Sector 1, iar Emanoil Bocean figurează ca asociat. La aceeaşi adresă – Pajurei 24 – funcţionează Secţia Poliţiei Comunitare Sector 1 – Cartier Pajura, care a luat fiinţă la sfârşitul lui 2006. Suma de 4.000 de euro este cea solictată de Bocean în multele sale anunţuri de închiriere şi confirmată de surse din cadrul Consiliului Local al Sectorului 1 şi Poliţiei Locale. – PROMPT MEDIA

foto:romanialibera.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.