Acasă Sud-Est Buzau Buzău: Doi ”pești” periculoși după gratii

Buzău: Doi ”pești” periculoși după gratii

DISTRIBUIȚI

DIICOT 144031 – 05052016 –  Procurorii DIICOT Buzău au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor Constantin Florin Popa şi Adrian Siharu pentru savârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, proxenetism, ultraj, mărturie mincinoasă şi spălare de bani.

Începând cu 2012 până în prezent, inculpaţii, îmreună cu alţi suspecţi au inițiat şi constituit un grup infracțional organizat specializat în determinarea şi înlesnirea mai multor tinere să practice prostituția pe teritoriul Franței, Elveției şi Italiei sumele de bani astfel obţinute fiind însuşite de membrii grupului. Ulterior, la acest grup  a aderat o altă suspectă care a pus la dispoziţia tinerelor racolate de către membrii grupului mai multe apartamente situate pe raza unor localităţi din Italia în care acestea să practice prostituţia colectând totodată şi sumele de bani obţinute din aceste activităţi. În urma cercetărilor efectuate s-a reţinut că din activitatea infracţională membrii grupului au obtinut un beneficiu ilicit de aproximativ 200.000 de euro, sumă care a fost investită în achiziţionarea de autoturisme de lux şi imobile.

    La 5 mai, procurorii, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate din Buzău au efectuat cinci percheziţii la locaţiile folosite de trei membri ai grupului organizat. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.