Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Doina Tudor demisionează

Doina Tudor demisionează

DISTRIBUIȚI

 doina-tudor144219 – 17052016 – Senatorul Doina Tudor a demisionat din Parlament după ce DNA a trimis-o în judecată pentru complicitate la luare de mită, în dosarul privind favorizarea unei firme de asigurări.

Procurorii arată că „în perioada martie – mai 2013, în contextul efectuării unui control la o societate de asigurări, inculpatul Marian Ovidiu a pretins de la acționarul majoritar al firmei respective (denunțător în cauză), pentru inculpatul Tudor Daniel George, suma de 3.000.000 de euro. Totodată, Marian Ovidiu a susținut că are influență asupra președintelui Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor și că-l va determina pe acesta să nu îndeplinească acte ce intrau în atribuțiile sale de serviciu. Concret, inculpatul Tudor Daniel George trebuia să depună diligențele necesare pentru ca rezultatul controlului să fie unul favorabil omului de afaceri”.

Pentru a-și produce efectele, demisia trebuie anunțată și în plenul Senatului. – PROMPT MEDIA

1 COMENTARIU

  1. nu inteleg de ce asa de ce nu pot fi cinstiti ca si romanii de rand. salariul este destul de mare. de ce asa.de ce pe aceia cinstiti i uram. ca dragnea. glumeam. de mana cu tkti masonii. no hoti cum se zice si oportunisti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.