Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Dorin Marian, urmărit penal pentru mărturie mincinoasă

Dorin Marian, urmărit penal pentru mărturie mincinoasă

DISTRIBUIȚI

Dorin Marian144359 – 26052016 –  Fostul șef al Cancelariei primului ministru, Dorin Marian, este urmărit penal de DNA pentru mărturie mincinoasă. Dorin Marian este acuzat că după depunerea jurământului, în 28 aprilie, când a fost citat să depună mărturie în dosarul retrocedărilor din Pădurea Snagov și Ferma Băneasa, a mințit în fața procurorilor.

Declarația mincinoasă constă în faptul că, deși calitatea de consilier personal pe care a avut-o Marius Marcovici, în raport cu Dorin Marian, rezultă din înscrisurile de la dosar, care confirmă inclusiv faptul că încheierea contractului a fost realizată pe perioadă determinată, respectiv pe durata exercitării funcției de șef al Cancelariei primului ministru de către suspect, acesta a negat această evidență.

În depoziția luată sub jurământ, Marian Dorin a făcut declarații necorespunzătoare adevărului cu privire la aspecte esențiale ale cauzei asupra cărora a fost întrebat, urmărind prin aceasta împiedicarea sau îngreunarea cercetărilor și a tragerii la răspundere penală a inculpaților.

În dosarul retrocedărilor, sunt vizate fapte din perioada 2006 – 2013 când Prințul Paul a revendicat fără drept o serie de imobile valoroaseare deosebită  între care Pădurea Snagov și Ferma Regală Băneasa. –  PROMPT MEDIA

foto:comisarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.