Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Facilități pentru elevii și studenții care călătoresc cu trenul

Facilități pentru elevii și studenții care călătoresc cu trenul

DISTRIBUIȚI

tren144115 – 11052016 – Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, a anunțat că odată cu începerea viitorului an școlar sau universitar, elevii și studenții de la universitățile de stat sau particulare vor avea putea călători nelimitat cu bilete de tren cu reducere la jumătate la trenurile Inter Regio. Facilitatea urmărește stimularea tinerilor să folosească transportul cu trenul .

”Se va renunța la toată birocrația tichetelor suplimentare și chiar a legitimațiilor intermediare, va fi suficient să se prezinte la casele de bilete un carnet de student, care va avea fie o formă standardizată fie aplicat un sticker care să-i dea acel cod unic să fie recunoscut de vânzători și în baza acestuia se va cumpăra direct biletul. Deci simplificarea constă în faptul că nu se mai emit documente, nu se mai rupe o parte a biletului, nu s emai stă la cozi la facultate, nu mai cheltuie Ministerul Învățământului bani”, a afirmat ministrul.

Un alt proiect pentru a încuraja revenirea călătorilor pe calea ferată se referă la acordarea unor facilități și reduceri de tarife pentru pasagerii care aleg transportul cu trenul spre și dinspre aeroportul Otopeni. – PROMPT MEDIA

foto:connectfm.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.