Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Ghid pentru suporterii români care participă la Campionatul European de Fotbal din...

Ghid pentru suporterii români care participă la Campionatul European de Fotbal din Franța

DISTRIBUIȚI

ghid144121 – 11052016 – Suporterii românii care vor participa la Campionatul European de Fotbal 2016, care va avea loc în perioada10 iunie – 10 iulie, în Franța, se pot informa în legătură cu regulile de acces și conduita pe stadioane, măsurile specifice de securitate, precum și despre legislația franceză (documente necesare, informații medicale, norme rutiere etc.) din GHIDUL PENTRU CAMPIONATUL EUROPEAN DE FOTBAL 2016, realizat de FRF în colaborare cu MAI și MAE.

Ghidul conține informații utile pentru suporterii români care vor participa la meciurile de fotbal (regulile de acces și conduita pe stadioane, măsuri specifice de securitate), precum și informații generale privind legislația franceză (documente necesare, informații medicale, norme rutiere etc.).

Cetățenii români care vor fi prezenți în Franța la meciurile de fotbal ale echipei Naționale a României trebuie să aibă documentele de călătorie valabile și să le dețină asupra lor la intrarea pe stadioane. De asemenea, se recomandă respectarea indicațiilor forțelor de ordine franceze care asigură securitatea desfășurării acestei competiții.

În perioada Campionatul European de Fotbal 2016 zonele publice și în FUNZONE vor fi prezenți și jandarmi și polițiști români care vor fi detașați în Franța sprijinirea suporterilor români. Angajații MAI vor avea uniforma de serviciu sau însemne distinctive. – PROMPT MEDIA

 

foto:facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.