Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Ilfov: Liniște de Sărbători în Ilfov

Ilfov: Liniște de Sărbători în Ilfov

DISTRIBUIȚI

lumina143980 – 03052016 –  Anul acesta au fost cele mai liniştite şi cele mai sigure sărbători pascale din ultimii ani. Polițiștii au fost la datorie, astfel încât, nu au fost înregistrate evenimente negative pe linie de ordine și siguranţă publică. Peste 500 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Ilfov au acţionat în locurile unde au avut loc manifestări religioase, în zonele cu aflux mare de public, precum şi pe drumurile naţionale și județene.

Măsurile luate de poliţiştii care au acţionat pentru păstrarea ordinii şi siguranţei publice, precum și a siguranţei rutiere au făcut ca oamenii să se bucure în linişte de sărbătorile pascale.

În această perioadă, pe raza județului Ilfov nu au fost înregistrate evenimente deosebite și nu s-au înregistrat accidente grave de circulație. Aceste rezultate se datorează şi cetăţenilor, care au înţeles necesitatea adoptării unei conduite responsabile în această perioadă.

În ultimele 48 de ore, pentru abaterile de la normele contravenţionale, poliţiştii au aplicat 157 sancţiuni, în valoare de 52.430 de lei. Pentru neregulile constatate în trafic, poliţiştii au aplicat 83 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 21610 lei. Totodată, poliţiştii au retras 4 certificate de înmatriculare şi au reţinut 8 permise de conducere. –  PROMPT MEDIA

foto:evz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.