Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Ilfov: Peia, un nou proiect legislativ controversat

Ilfov: Peia, un nou proiect legislativ controversat

DISTRIBUIȚI

 Ninel Peia144323 – 24052016 – Deputatul de Ilfov Ninel Peia a depus un proiect de lege prin care propune ca profesorii care predau educaţia sexuală în şcoli fără acordul scris al părinţilor să fie pedepsiţi cu închisoarea. Intitulat ”Legea pentru inocenţa copilăriei”, proiectul este considerat, însă, inutil de autorităţile din educaţie.

Proiectul depus la Senat de deputatul PSD Ninel Peia se cheamă Lege pentru ”Inocenţa copilăriei” şi arată că profesorii care predau ”informaţii sau cursuri cu privire la educaţia sexuală” elevilor din ciclurile preşcolar, primar şi gimnazial, fără acordul scris al părinţilor, sunt pasibili de închisoare. Pedeapsa propusă de Peia este de trei luni până la doi ani de închisoare sau amendă.

”Există deja şcoli unde copile de 10 ani pleacă ruşinate de la aceste cursuri, sunt băieţi care nu mai înţeleg ce este aceea o familie sau de ce nu e nimic rău să ai sentimente erotice pentru Ionel şi nu pentru Diana. Aceste vlăstare cărora le dorim cele mai bune lucruri şi o viaţă împlinită, copii pentru care facem sacrificii enorme, sunt traumatizaţi de informaţii care nu sunt, nu au fost şi nici nu vor fi specifice unei copilării normale, a singurei faze din viaţa fiecăruia care a fost binecuvântată cu miracolul inocenţei”, îşi motivează proiectul Ninel Peia, pe blogul personal. – PROMPT MEDIA

foto:facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.