Acasă Social Sanatate Monica Macovei cere desecretizarea informărilor făcute de SRI în cazul dezinfectanților și...

Monica Macovei cere desecretizarea informărilor făcute de SRI în cazul dezinfectanților și infecțiilor nosocomiale

DISTRIBUIȚI

 Monica Macovei144313 – 23052016 –  Monica Macovei cere desecretizarea informărilor făcute de SRI în cazul dezinfectanților și infecțiilor nosocomiale și spune că acest lucru este posibil prin Hotărâre de Guvern, la cererea SRI.

”Trebuie să știm ce conțin aceste informări și ce efecte au avut, pentru că este vorba de moartea a mii de oameni”, spune Macovei.

Aceasta îi acuză de genocid atât pe cei care au vândut, cât și pe cei care cumpărau cu bună știință dezinfectantul conrafăcut, dar și pe politicienii care au avut informații despre calitatea îndoielnică a produselor.

”Este o mare tragedie și este indamisibil să nu se desecretizeze aceste informări. Niciun Guvern responsabil nu poate lăsa lucrurile așa, pentru că cineva trebuie să răspundă penal pentru această tragedie și să despăgubească rudele victimelor care au murit și pe cei în viață, dar răniți.

 Toată lumea așteaptă adevărul.Trebuie spus adevărul, trebuie desecretizate informările – pe Hexi Pharma sunt doar 4 -, și, cel mai important, fiecare om vizat să explice ce a făcut după ce a citit informările, ce măsuri a luat, ce schimbări a făcut, în ce situație suntem acum”, mai spune Macovei. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.