Acasă Cultura/Media Oedip, premieră la Opera Regală Covent Garden din Londra

Oedip, premieră la Opera Regală Covent Garden din Londra

DISTRIBUIȚI

 george-enescu144306 – 23052016 –  „Oedip”, opera compozitorului George Enescu, va fi prezentată în premieră în această seară la Opera Regală Covent Garden din Londra. La cele şase reprezentaţii programate între 23 mai şi 8 iunie sunt aşteptaţi aproape 15.000 de spectatori din întreaga lume.

Spectacolul beneficiază de evoluţia unor staruri internaţionale de primă mărime. În rolul principal este bas-baritonul danez Johan Reuter. Orchestra va fi condusă de Leo Hussain, un entuziast al creaţiilor lui George Enescu.

Dorian Branea, directorul ICR de la Londra, spune într-un interviu acordat muzicologului Oltea Şerban-Pârâu că presa londoneză de primă mărime acordă spaţii generoase evenimentului.

Prestigiosul „The Guardian”, într-un top 10 al celor mai interesante lucruri pe care cineva poate sã le facă, din punct de vedere cultural, în Marea Britanie, nominalizează premiera „Oedip” şi seria de spectacole „Oedip” drept cel mai interesant, cel mai captivant lucru pe care cineva l-ar putea face, din punct de vedere cultural, în Marea Britanie. „Time out London”, o foarte influentă, la rândul său, şi creatoare de opţiuni culturale, nominalizează spectacolul de la Covent Garden drept unul dintre primele trei cele mai interesante opţiuni pe care cineva le-ar putea avea în Londra, în săptămâna premierei „Oedip” de la Covent Garden„.-  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.