Acasă Sud-Vest Olt Olt: Ponta nu vrea șef la partid până nu își rezolvă problemele...

Olt: Ponta nu vrea șef la partid până nu își rezolvă problemele cu legea. Dar la Cameră nu ar zice nu

DISTRIBUIȚI

 camera_deputatilor144027 – 05052016 –  Deputatul Victor Ponta a anunţat, într-o conferinţă de presă, că se va implica activ în campania electorală pentru alegerile locale şi în cea pentru alegerile parlamentare și că va candida pentru un nou mandat de parlamentar, tot în colegiul său din Gorj.

Ponta a subliniat din nou că nu va mai ocupa o funcție în partid până nu-și va rezolva problemele din justiție. ”Până nu voi termina absolut toate fazele procesuale, nu vreau să am din nou o funcție politică. Asta nu înseamnă că mă retrag undeva la o mănăstire în vârful muntelui. Dar ca să lămurim asta cu funcția de președinte al PSD, nu acum. Nu, până nu se termină toate procedurile judiciare”, a declarat Victor Ponta.

Totuși, în ceea ce privește funcția de președinte al Camerei Deputaților, Ponta a precizat că nu a luat încă o decizie, ”dar o voi lua în curând”. ”Oricum, este o chestiune pe termen scurt, până în noiembrie, decembrie. Nu pot să spun că e ceva ce-mi doresc în mod extraordinar de mult, dar nici nu vreau să mă joc de-a fata mare pe care o roagă toată lumea. Dacă se va pune problema să pot să fac ceva, să ajut, nu mă dau deoparte, pentru că am niște obligații. Nu în sens negativ. În sensul unor datorii. Și față de cei din PSD care m-au susținut. Și nu doar PSD, că este vorba de mai multe partide. Și mai ales față de cei care cu bună credință și cu bună intenție mi-au spus că sunt foarte dezamăgiți că mi-am dat demisia din funcția de prim-ministru. Mi-au zis, domne, noi te-am susținut tot timpul, te-am votat, am mers cu tine. Și aici nu vorbesc de activiști de partid sau de colegii mei de partid. Vorbesc de oameni cu care m-am întâlnit în aceste șase luni”, a mai spus acesta.

După cum se știe, Ponta a fost trimis în judecată în dosarul Turceni – Rovinari pentru evaziune fiscală, fals în înscrisuri sub semnătură privată și spălare de bani.

Liviu Dragnea și Victor Ponta lansează joi candidaţii la alegerile locale din județul Olt. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.