Acasă Sud-Est Buzau Alegeri locale pentru primarii a două localități din județele Buzău și Timiș

Alegeri locale pentru primarii a două localități din județele Buzău și Timiș

DISTRIBUIȚI

 alegeri_preziden144766 – 17062016 –  La misiunile cotidiene ale structurilor MAI se adaugă misiunile specifice asigurării desfășurării în bune condiții a alegerilor locale care au loc duminică în două localități din județele Buzău și Timiș, pentru alegerea primarului, unde la alegerile din 5 iunie s-a înregistrat balotaj. Este vorba de comuna Vîlcelele, judeţul Buzău, unde este organizată o singură secţie de votare la care sunt înscrişi în lista electorală permanentă 1.240 de alegători şi comuna Şag, judeţul Timiş, unde sunt organizate două secţii de votare pentru cei 2.850 de alegători înscriși în listele electorale permanente.

Pentru cel de-al doilea tur de scrutin, aşa cum prevăd actele normative în vigoare, prin grija prefecţilor, s-au asigurat materialele necesare în procesul electoral: buletine de vot, ştampile cu menţiunea „VOTAT” şi timbre autocolante.

În planul ordinii publice s-au luat măsuri de asigurare a protecţiei locului de tipărire a buletinelor de vot, a transportului acestora şi evident, duminică, în ziua votului se va asigura protecţia secţiilor de votare. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.