Acasă Centru Brasov Brașov: Prima ediție a Școlii de vară a Ministerului Apărării Naționale

Brașov: Prima ediție a Școlii de vară a Ministerului Apărării Naționale

DISTRIBUIȚI

Ministerul Apărării Naţionale144879 – 24062016 –  Prima ediţie a ”Şcolii de vară a Ministerului Apărării Naţionale” se va desfășura, în perioada 27 – 29 iunie, la Departamentul Regional de Studii pentru Managementul Resurselor de Apărare, din Braşov.

La activitatea, organizată de Statul Major General și Direcția Informare și Relații Publice, vor participa 60 de elevi şi studenţi – 50 din sistemul de învăţământ militar aparţinând M.Ap.N. şi câte cinci de la Academia Naţională de Informaţii şi Universitatea ”Transilvania” din Braşov.

Şcoala de vară oferă oportunitatea promovării excelenţei în sistemul de învăţământ militar şi civil şi dă posibilitatea participanţilor să realizeze schimburi de experienţă, să-şi dezvolte cunoştinţele fundamentale şi abilităţile de leadership.

La eveniment sunt invitaţi reprezentanții conducerii Ministerului Apărării Naționale, personalităţi din mediul academic militar şi civil, jurnalistul Adelin Petrișor și blogger-ul Vali Petcu, campioanele Sandra-Raluca Izbaşa şi Roxana Bârlădeanu, de la CSA ”Steaua” București, militari din forţele terestre, aeriene şi navale care au participat la misiuni şi cursuri internaţionale. Aceştia vor susţine prelegeri pe diverse teme de actualitate şi vor interacţiona cu elevii şi studenţii participanţi.

Pe parcursul celor trei zile, tinerii vor vizita Prima Şcoală Românească și Biserica Neagră, iar militari ai Batalionului 21 Vânători de Munte “General Leonard Mociulschi” le vor prezenta armamentul din dotare și tehnici de cunoaştere şi folosire a materialelor de alpinism. În Cheile Râşnoavei, participanţii la Şcoala  de vară a Ministerului Apărării Naționale vor pune în aplicare tehnici de căţărare, coborâre în rapel şi coborâre cu funicularul. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.