Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Firea – ambitii mari, promisiuni

București: Firea – ambitii mari, promisiuni

DISTRIBUIȚI

Gabriela Firea144860 – 24062016 –  Gabriela Firea a preluat oficial, joi seara, mandatul de primar general al Capitalei și a promis, printre altele, ca in perioada imediat urmatoare va urmari ca toate santierele sa nu depaseasca termenul de executie. Sambata dimineata este programata o prima intalnire cu directorii din primarie, Firea avertizand ca asteapta demisia de onoare a celor care nu doresc sa munceasca alaturi de ea.

”Eu voi avea sambata dimineata o prima intalnire cu directorii din PMB. Nu am idei preconcepute. Nu am castigat votul oamenilor pentru a veni cu echipa mea, pentru ca nici nu am 800 de prieteni, cati sunt angajatii Primariei. Dar eu le voi spune care sunt cerintele mele: punctualitate, seriozitate, implicare, toleranta zero la coruptie, toleranta zero la birocratie, munca in folosul cetateanului, bucuresteanul sa fie respectat. Cine ramane, ramane alaturi de mine, indiferent ce carnet de membru de partid are in buzunar, si muncim impreuna”, a spus Firea.

Ea a adaugat ca nu va tolera mentalitatea de tip ”merge si asa”, nici indiferenta sau atitudini pentru care ”orice angajat in sistemul privat ar fi dat afara”. ”Mare parte din blocajul de pe strazi, blocajul din trafic pe care il resimtim cu totii este din cauza acestor santiere care nu se mai incheie. Este din cauza lipsei parcarilor si a lipsei autobuzelor RATB, a benzilor speciale pentru transportul in comun, a indiferentei, a nepasarii, a neimplicarii. Este din cauza motivelor pentru care orice angajat in sistemul privat ar fi dat afara. Dar pentru ca suntem la stat, se considera ca merge si asa. De azi nu mai merge si asa”, a mai spus ea.

Primarul general a anuntat ca inainte de a prezenta fiecare proiect in sedintele de Consiliul General va discuta cu consilierii.

Nu in ultimul rand, Firea a avertizat ca niciun contract nu se va mai semna in Primaria Capitalei fara penalitati usturatoare pentru toti cei care cred ca vin sa participe la licitatii cu institutia Primariei Generale, pe urma subcontracteaza lucrarile si lasa Capitala in santier. In sala au fost prezenti si cativa primari din judetul Ilfov. –  PROMPT MEDIA

foto:digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.