Acasă Economie Rep. Moldova: Primăria Chișinău: Reducerea cu 15 la sută din suma impozitului...

Rep. Moldova: Primăria Chișinău: Reducerea cu 15 la sută din suma impozitului pe bunurile imobiliare

DISTRIBUIȚI

taxe_impozite_moldova 144786 – 21062016 – Direcţia de colectare a impozitelor şi taxelor locale a Primăriei Municipiului Chişinău reaminteşte contribuabililor care deţin avize de plată pentru impozitul pe bunurile imobiliare că pot beneficia de o reducere de 15 la sută din suma calculată, dacă vor achita integral impozitul pentru anul fiscal până la data de 30 iunie 2016.
Onorarea obligaţiei fiscale de achitare a impozitului pe bunurile imobiliare se poate efectua la intituţiile bancare, oficiile poştale sau prin intermediul www.mpav.gov.md.

De asemenea, în conformitate cu prevederile art. 282 alin.(1) şi alin.(2) din Codul fiscal, termenele de achitare în părţi egale a impozitului pe bunurile imobiliare pot fi efectuate nu mai târziu de data de 15 august şi data de 15 octombrie curent.

În cazul în care impozitul pe bunurile imobiliare nu este achitat în termenele menţionate, contribuabililor restanţieri li se calculează o penalitate în mărime de 0,07% pentru fiecare zi de întârziere, potrivit art.228 din Codul fiscal. – PROMPT MEDIA

foto:noi.md

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.