Acasă Nord-Est Suceava Suceava: A murit coordonatorul campaniei online a președintelui Iohannis

Suceava: A murit coordonatorul campaniei online a președintelui Iohannis

DISTRIBUIȚI

 Ioan-Dan-Niculescu-Klaus-Iohannis144521 – 03062016  – Ioan Dan Niculescu, coordonator al campaniei online a președintelui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale din 2014, a murit într-un accident rutier produs, joi seara, pe DN2, la intrarea în localitatea Roşiori, comuna Vadu Moldovei, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

La intrarea în satul Roșiori, șoferul în vârstă de 38 de ani se afla la volanul unui Volkswagen Golf, iar înainte de un viraj la stânga, pe fondul carosabilului umed, mașina a derapat și a pătruns pe contrasens, după care s-a izbit violent de un autovehicul cu platformă care circula regulamentar, scrie cronicadefalticeni.ro.

Pompierii l-au scos pe conducătorul auto dintre fiarele contorsionate ale mașinii. Ulterior, salvatorii au anunțat că autorul accidentului, șoferul de 38 de ani, cu domiciliul în Iași, și-a pierdut viața. Acesta se afla singur în mașină și se deplasa pe direcția Fălticeni – Iași. Airbagurile, care s-au deschis pe partea frontală, nu i-au putut salva viața conducătorului auto. Coliziunea a fost atât de puternică încât portiera dreapta a autoturismului Volkswagen Golf, a fost zdrobită și împinsă până la scaunul șoferului, iar motorul dislocat de pe șasiu. Plafonul, capota și trenul de rulare față au fost distruse în totalitate. Autovehiculul cu platformă aparține unui operator economic din Fălticeni, și transporta un excavator.  Pe lângă șofer, alte două persoane se aflau în autovehicul. Conducătorul auto nu a fost rănit în urma impactului.

Ioan Dan Niculescu a absolvit Facultatea de Drept la Iaşi în 2002, dar nu a profesat ca avocat, ci a intrat în publicitate ca freelancer. În 2004 şi-a deschis deschis propria agenţie de creaţie, Argo Media, iar în 2011 şi-a încercat puterea de branding cu un produs propriu, Sosul Iute de Doamne Fereşte, definindu-se de atunci şi ”creatorul primului sos picant românesc şi a altor delicatese şi coloniale cu atitudine”.

Printre proiectele sale de la Argo se numără crearea manualului de brand şi a sistemului de identitate vizuală a PNL, iar printre clienţii enumeraţi pe site, alături de Cotnari SA, Irina Schrotter, Ramada sau Ford, se numără şi preşedintele Klaus Iohannis, pentru care a lucrat, alături de Radu Negulescu şi Vlad Tăuşance, în crearea şi implementarea strategiei de comunicare online. –  PROMPT MEDIA

foto:revistabiz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.