Acasă Centru Brasov Brașov: „Fii cel mai bun! Fii la înălţime!”

Brașov: „Fii cel mai bun! Fii la înălţime!”

DISTRIBUIȚI

tabara-de-cercetasi145144 – 11072016  –  Cea de-a X-a ediţie a ”Taberei de vară pentru cercetaşi” a început luni, 11 iulie, la Predeal, fiind găzduită de Batalionul 21 Vânători de Munte “General Leonard Mociulschi”.

Activitatea este organizată de Ministerul Apărării Naţionale, prin Direcţia informare şi relaţii publice, în parteneriat cu Ministerul Tineretului şi Sportului și Asociaţia de Caritate din Armata României “Camarazii”, fiind sprijinită de Statul Major al Forţelor Terestre.

Desfăşurată sub deviza ”Fii cel mai bun! Fii la înălţime!”, ediţia din acest an a taberei are ca temă activitatea vânătorilor de munte şi ca obiective însuşirea de către tinerii cercetaşi a unor cunoştinţe de bază despre Armata României, profesia militară, diferite structuri militare, precum şi dezvoltarea şi punerea în valoare a calităţilor fizice, spiritului de competiţie şi de echipă ale tinerilor participanţi.

Pe timpul celor șapte zile ale taberei, sunt organizate activităţi interactive prin care participanţii vor fi iniţiaţi în procedee de cercetare terestră şi de orientare în teren, tehnici de alpinism şi de supravieţuire în condiţii de izolare, metode de traversare a unui curs de apă şi în alte elemente de tactică militară.

Totodată, tinerii vor participa la întreceri sportive (volei, baschet, fotbal), vor vizita unităţi militare aparţinând Forţelor Terestre Române din judeţul Braşov şi obiective turistice din zonă. –  PROMPT MEDIA

foto:ziuaveche.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.