Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Nu contează condamnarea

București: Nu contează condamnarea

DISTRIBUIȚI

 dragnea145062 – 06072016  –  Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, este de părere că liderul PSD Liviu Dragnea este potrivit pentru functia de premier dupa alegeri, pentru că decizia instantei privind condamnarea acestuia nu prevede interzicerea ocuparii functiei.

”Bineinteles ca domnul Dragnea ar fi foarte potrivit pentru a fi prim-ministru avand in vedere experienta mare a domniei sale atat in ceea ce priveste administratia publica locala, pentru ca a fost si vicepremier si din punct de vedere politic, avand in vedere ca este presedintele PSD ales in mod statutar la un congres democratic”, a declarat Firea. ”PSD respecta Statutul, Codul deontologic, justitia, in hotararea care a fost luata nu se scrie nici un lucru care sa mearga intr-o zona de interzicere a ocuparii unor functii publice, prin urmare nu avem de ce sa ne gandim la astfel de aspecte cata vreme inclusiv hotararea judecatoreasca permite ca domnul presedinte sa ocupe orice pozitie ar putea si ar fi sustinut pentru aceasta atat de populatie, cat si de partid”, a mai spus Firea.

Gabriela Firea a afirmat ca o eventuala nominalizare a lui Liviu Dragnea pentru functia de premier, dupa alegei, trebuie analizata in partid mai intai. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.