Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Vanghelie vrea să meargă la Washington ca să spună că e...

București: Vanghelie vrea să meargă la Washington ca să spună că e persecutat

DISTRIBUIȚI

– 145384 – 25072016 – Fostul primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie, s-a prezentat, din nou, luni  25 iulie, la Curtea de Apel București, unde se judecă cererea de a ieși de sub control judiciar. Unul din motive pentru care Vanghelie vrea mai multă libertate este și din dorința de a merge din nou la Washington, informează B1TV. Marian_Vanghelie-1Deplasarea la Washington este o normalitate, am mai fost acolo, am prieteni. Vreau să continui ceea ce am început și anume să informăm toți factorii de decizie și tot ce înseamnă societate civilă ce se întâmplă în România”. ”Dacă societatea civilă internațională poate interveni, de ce să nu intervină? O să discutăm cu niște avocați de renume internațional. Jocul de a te menține în continuare și să vii în fața instanței până de judecă cineva de a fi condamnat, face parte dintr-un stat de drept” a comentat Vanghelie.

El nu a spus însă dacă le va povesti ”factorilor de decizie” despre activitatea sa la Primăria Sectorului 5, despre transparența de care a dat dovadă, despre faptele sale pentru care este trimis în judecată.

Vanghelie a mai declarat că va candida la alegerile parlamentare din toamna acestui an și că nu are de gând să fugă din țară.  –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.