Acasă Sud Dambovita Dâmbovița: ”Prietenii pompierilor”

Dâmbovița: ”Prietenii pompierilor”

DISTRIBUIȚI

concursul_Prietenii_pompierilor 145141 – 11072016  –  În perioada 12 – 15 iulie a.c., municipiul Târgovişte va găzdui etapa naţională a concursului şcolar cu tematică de prevenire şi stingere a incendiilor ”Prietenii Pompierilor”.

Competiţia, derulată din doi în doi ani, pe timpul vacanţei de vară, este un prilej pentru ca cei mai buni copii din ţară să-şi testeze îndemânarea şi aptitudinile dobândite pe timpul exerciţiilor de pregătire, îndrumaţi de cadre didactice şi pompieri.

Pe parcursul acestor zile, cele 20 de echipaje finaliste de la diverse unităţi de învăţământ din 11 judeţe şi municipiul Bucureşti, sub arbitrajul şi atenta îndrumare a specialiştilor din cadrul IGSU, vor avea de înfruntat două probe practice -”Pista cu obstacole” şi ”Ştafeta de 400 m cu obstacole”.

Concursul, organizat de Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice, cu sprijinul instituţiei noastre şi al administraţiei publice locale, are caracter educativ, tehnico-aplicativ şi sportiv în domeniul apărării împotriva incendiilor şi se organizează având ca obiectiv principal dezvoltarea capacităţilor de înţelegere şi de apreciere a pericolelor generate de situaţiile de urgenţă pentru viaţă şi mediu, precum şi promovarea atitudinilor şi a comportamentelor corespunzătoare în rândul elevilor.

La finalul întrecerii, eforturile participanţilor vor fi răsplătite cu diplome, iar câştigătorii vor fi premiaţi cu medalii şi cupe. –  PROMPT MEDIA

foto:bzi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.