Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Ilfov: Polițiștii ilfoveni au pus în aplicare un mandat european de arestare

Ilfov: Polițiștii ilfoveni au pus în aplicare un mandat european de arestare

DISTRIBUIȚI

arestat145090 – 07072016  –  La 6  iulie a.c., în jurul orei 14.00, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov au depistat un bărbat, de 34 de ani, urmărit internațional pentru săvârșirea de infracțiuni contra persoanei și justiției. Bărbatul a fost depistat de polițiști pe raza localității Chiajna și a comis, în anul 2015, trei fapte penale pe teritoriul Scoției. Pentru depistarea acestuia, polițiștii au beneficiat de date și informații suplimentare, obținute prin intermediul Biroului SIRENE, din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Inspectoratul General al Poliției Române.

Cel în cauză  afost prezentat procurorilor  din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea  de Apel București pentru dispunerea măsurilor procedurale de predare către autoritățile din Marea Britanie.

Tot la 6 ulie, polițiștii de investigații criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de către Tribunalul Brăila, la data de 15 iunie a.c., pe numele unui bărbat, de 36 de ani, din Otopeni. Bărbatul are de excutat 3 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de persoane și urmează să fie încarcerat în Penitenciarul Rahova. PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.