Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Peste 1.000 de absolvenți ai școlilor MAI intră în pâine

Peste 1.000 de absolvenți ai școlilor MAI intră în pâine

DISTRIBUIȚI

juramant MAI145362 – 22072016 –  Peste 1.000 de polițiști, jandarmi, pompieri și polițiști de frontieră au absolvit cele 6 școli care pregătesc agenți și subofițeri pentru structurile MAI, prilej cu care astăzi au avut loc și ceremoniile de depunere a jurământului de credință.

Ministrul Petre Tobă a felicitat absolvenții Promoției 2016, exprimându-și încrederea că se vor adapta rapid la cerințele noilor locuri de muncă și la misiuni.

„Indiferent de arma pe care o reprezentați, de structura operativă unde veți lucra, fiecare dintre dumneavoastră începeți o meserie grea dedicată aplicării legii, salvării de vieţi omeneşti şi protejării drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale cetăţenilor. Transformările care au loc în jurul nostru, noile riscuri și amenințări cu care Europa se confruntă, fac ca așteptările românilor în ceea ce privește siguranța și securitatea să fie foarte mari. În cazul vostru, cum majoritatea urmează să lucrați în stradă, în contact direct cu cetățenii, veți cunoaște și veți răspunde acestor așteptări legitime care țin de siguranța comunităților în care vă veți desfășura activitatea” a transmis ministrul afacerilor interne, Petre Tobă. –  PROMPT MEDIA

foto:facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.