Acasă Nord-Vest Bihor Bihor: Nicușor Dan: Ne dorim ca USR să fie un partid multietnic

Bihor: Nicușor Dan: Ne dorim ca USR să fie un partid multietnic

DISTRIBUIȚI

Nicușor Dan - Oradea145532 – 02082016  –  Cuantificată, diferența între programele partidelor de stânga și cele de dreapta din România este de câteva sute de milioane de euro, mai puțin decât furtul din achiziții publice de patru miliarde de euro, a declarat, la Oradea, Nicușor Dan, președintele USB, viitorul USR.

În opinia lui, problemele importante ale României sunt corupția generalizată și transpartinică și ruptura între politică și societate, iar USB/USR își propune să rezolve aceste urgențe, obiectiv care-i unește pe oameni indiferent de valorile ideologice. ”Ar fi lipsit de pragmatism să credem că patru partide noi ideologice, de dreapta tradiționalist, de dreapta modernist, de stânga naționalist, de stânga progresist, vor intra în Parlament”, a spus Nicușor Dan.

Liderul USB/USR își dorește ca partidul să fie multietnic. ”Maghiarii au probleme identice cu cele ale populației majoritare, jaful din banii publici, același sistem de educație neperformant, aceeași infrastructură proastă, crede Nicușor Dan, care a anunțat că formularul de înscriere va fi publicat curând și în limba maghiară”.

Nicușor Dan se va afla joi la Timișoara și vineri la Arad. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.