Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Hoteluri din Olănești și Mamaia, luate cu asalt de polițiști

București: Hoteluri din Olănești și Mamaia, luate cu asalt de polițiști

DISTRIBUIȚI

 perchezitii-hotel 145999 – 31082016 –  Polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice și ai Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române efectuează, miercuri, 31 august, 16 percheziții la persoane bănuite că ar fi creat un prejudiciu de aproximativ zece milioane de euro, prin evaziune fiscală și spălare de bani. Este vorba despre hoteluri din Olăneşti şi Mamaia, de unde anchetatorii ridică documente pentru efectuarea de cercetări. Prezent este și ANAF.

Conform Registrului Comerţului, societatea Lifi Tour SRL, a fost înfiinţată în anul 2011 şi are sediul social în oraşul Băile Olăneşti, Aleea Trandafirilor. Capitalul social subscris, de 200 de lei, este deţinut de asociatul unic Gheorghe Baicu, născut în 1958, la Băile Olăneşti, Vâlcea. Tot el este şi administratorul firmei, care se ocupă de ”hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare”.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2006 – 2016, administratorii a zece societăţi comerciale din judeţele Vâlcea şi Constanţa, ar fi operaţionalizat un mecanism financiar-fiscal, prin care ar fi obţinut foloase în mod ilegal. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.