Acasă Nord-Vest Cluj București: Încă 86 de cetățeni străini au fost depistați în situații ilegale

București: Încă 86 de cetățeni străini au fost depistați în situații ilegale

DISTRIBUIȚI

 

– 145711 – 16082016 În perioada 1 – 13 august a.c., s-au efectuat mai multe verificări pentru combaterea şederii ilegale și a muncii nedeclarate a cetăţenilor străini, fiind descoperite 86 de persoane, cetățeni străini, aflați în această situație. Majoritatea în Bucureşti, străinii cu ședere ilegală în România au fost identificați și în judeţele Arad, Brașov și Cluj. Au fost emise 29 decizii de returnare și comunicări de părăsire a teritoriului României, trei persoane au solicitat o formă de protecție internațională statului român, unul a fost tolerat, iar pentru ceilalți s-au luat alte măsuri. 

Șase persoane au fost îndepărtate sub escortă de pe teritoriul României, iar pentru alte 35 au întocmit documentele necesare în vederea luării în custodie publică până la îndepărtarea de pe teritoriul țării noastre.

Poliţiştii au aplicat sancţiuni contravenţionale cu avertisment şi amendă, în valoare totală de 28.500 lei, cetăţenilor străini care nu au respectat legislaţia în domeniul migraţiei. untold

O atenție deosebită a fost acordată de poliţiştii de Imigrări clujeni, în cele patru zile de desfășurare a festivalului UNTOLD, care  au avut misiunea de a preveni încălcarea oricăror norme legale din domeniul de competenţă.

Pe linia combaterii muncii ilegale, în cadrul acțiunilor desfășurate, au fost sancționate contravențional mai multe societăți comerciale care nu au respectat regimul juridic privind angajarea și detașarea străinilor. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.