Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Încă un consulat onorific românesc în Pakistan

București: Încă un consulat onorific românesc în Pakistan

DISTRIBUIȚI

 Comanescu - Rana Tanveer Hussain145843 – 24082016 –  Ministrul Afacerilor Externe, Lazăr Comănescu, a avut marți, 23 august 2016, o întrevedere cu Rana Tanveer Hussain, ministrul federal pentru Producția de Apărare din Republica Islamică Pakistan, care se află în vizită în România, la invitația lui Costin Borc, viceprim-ministru și ministrul Economiei, comerțului și relațiilor cu mediul de afaceri.

Cu prilejul întrevederii a fost evidenţiat nivelul foarte bun al relaţiilor bilaterale, demonstrat  prin dialogul periodic între oficialii din cele două state, precum şi prin demersurile susţinute pentru promovarea cooperării economice dintre România şi Republica Islamică Pakistan.

Ministrul Lazăr Comănescu a salutat deschiderea Consulatului Onorific al României la Peshawar, la 10 august 2016, al patrulea consulat onorific al României în Pakistan, fapt care reflectă interesul comunității de afaceri locale pentru avansarea cooperării cu comunitatea de afaceri din România.

Cei doi demnitari au fost de acord că sporirea frecvenței misiunilor economice și a contactelor dintre mediile de afaceri, participarea la târguri și expoziții, cu sprijinul camerelor de comerţ şi industrie, pot contribui semnificativ la promovarea potenţialului productiv specific celor două state.

Cu ocazia întrevederii a avut loc un schimb de opinii privind aspectele de actualitate ale agendei internaționale, cu accent pe lupta împotriva terorismului și extremismului violent și evoluțiile de securitate din plan regional. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.