Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Pakistanez expulzat

București: Pakistanez expulzat

DISTRIBUIȚI

  Shahzad Ahmed145985 – 31082016 – Ca urmare a măsurilor SRI, prin sentința nr. 2473/2016 din 30 august 2016, Curtea de Apel București a dispus declararea ca persoană indezirabilă pentru România a lui Shahzad Ahmed , cetățean pakistanez,  pentru o perioadă de zece ani.

Aflat în România în calitate de solicitant al dreptului de şedere în ţara noastră în baza căsătoriei cu un cetăţean român, a intrat în atenția SRI începând cu finele anului 2015, când a intrat ilegal în România.

În urma măsurilor informativ-operative derulate, s-a stabilit că respectivul a derulat activități care, potrivit cadrului legal în domeniul antiterorism, constituie riscuri și amenințări la adresa securității naționale. Concret, străinul s-a remarcat prin activităţi de propagandă în mediul virtual, în favoarea mai multor entităţi teroriste active în zona de origine, susţinând supremaţia islamului extremist, incitând la jihadul global, fiind, totodată, preocupat de cunoaşterea şi însuşirea modului de fabricare a unor dispozitive explozive improvizate şi a componentelor acestora. – PROMPT MEDIA

foto:digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.