Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Poliția Locală, o instituție inutilă

București: Poliția Locală, o instituție inutilă

DISTRIBUIȚI

 politia-locala145771 – 19082016 – Strazile si parcurile din Bucuresti sunt pline de excremente de animale. Desi primariile de sector din Capitala au inca din 2010 parghii legale sa ii amendeze pe posesorii de caini care nu strang dupa animale, in majoritatea sectoarelor se dau foarte putine amenzi.

De exemplu, in 2015, Primaria Sectorului 3 – prin poliia locala – a aplicat 1.100 amenzi, Primaria Sectorului 1 circa 600 de amenzi, in timp ce Primaria Sectorului 4 a aplicat doar 19 amenzi, iar Primaria Sectorului 5, doua amenzi. Sectorul 6 nu detine aceste date pentru 2015, insa in primele sase luni din 2016 a dat doar 27 de amenzi. Asta in conditiile in care, dupa cum recunosc chiar primarii de sector, exista zeci de sesizari ale cetatenilor nemultumiti, care se plang ca in parcurii, copiii se joaca printre fecale de caine, si cer amendarea posesorilor de caini care nu respecta legea.

Poliția Locală, în toate sectoarele Capitalei, se ocupă, în general, cu paza parcurilor și a piețelor, fără a lua măsuri împotriva celor care încalcă legea, deși are competențe destule. Atunci când sunt chemați să rezolve anumite probleme, polițiștii locali apelează la ”colegii” de la Poliția Națională. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.