Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Ponta încearcă să arate pisica

București: Ponta încearcă să arate pisica

DISTRIBUIȚI

ponta145828 – 23082016 –  Fostul premier, Victor Ponta, este foarte activ în continuare și dorește să arate că nu i-a scăzut popularitatea, deși percepția multora este că guvernarea sa nu a fost chiar atât de bună așa cum se laudă el, datele oficiale contrazicându-l în multe situații.

Site-ul stiripesurse.ro susține că Victor Ponta, dacă nu va obține pentru ”echipa” sa 50 de posturi în viitorul Legislativ, va trece la alte planuri. 1.Înființarea de grupuri parlmentare: Surse din PSD susțin că acesta ar controla în acest moment 22 de deputați și 15 senatori și că constituirea de grupuri separate la Camera Deputaților și la Senat nu ar fi decât o formalitate. 2.Anunțarea unui nou partid care să concureze la alegerile parlamentare. Se spune că la structurile acestuia se lucrează deja de mult timp.

Pe de altă parte, Ponta a anunțat duminică seara în cadrul unei emisiuni televizate că dacă i se va face oferta să candideze din partea PSD o va face, anunț interpretat de unii ca o invitație la negocieri pentru cei din actuala conducere a partidului.

Există chiar și o cercetare sociologică care ar putea justifica eventuala apariție a unui nou partid. Cei care susțineau că îl plac și au încredere în Victor Ponta au răspuns astfel: 3% susțin că

ar trebui să se înscrie în ALDE, 28% să facă un nou partid cu oameni tineri, 25% să rămână în PSD, iar 22% să se retragă temporar din politică.

Numai că cifrele și strategia sunt negate de unii chiar din tabăra lui Ponta. Ei susțin că e adevărat că ar fi de dorit ca unii din fosta echipă Ponta să fie pe listele PSD pentru parlamentare, dar că actualul președinte nu îi prea vrea pe liste. ”Nici nu se pune problema unei rupturi”, a declarat un fost demnitar din Guvernul Ponta. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.