Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Premieră: Ministrul Petre Tobă s-a întâlnit cu șefii promoției 2016 a...

București: Premieră: Ministrul Petre Tobă s-a întâlnit cu șefii promoției 2016 a școlilor MAI

DISTRIBUIȚI

vizita Toba - sefi145753 – 18082016 –  Ministrul Afacerilor Interne, Petre Tobă, s-a întâlnit joi, 18 august a.c., cu șefii de promoție ai instituțiilor de învățământ ale M.A.I. – Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza”, Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr”, Școala de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan”, Școala de Pregătire a Agenților de Poliție de Frontieră ”Avram Iancu”, Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi ”Petru Rareș” și Școala militară de Subofițeri de Jandarmi ”Grigore Alexandru Ghica”.

Cu acest prilej, ministrul i-a felicitat pe cei 13 tineri pentru rezultatele obținute la examenele de absolvire și i-a încurajat în activitatea profesională pe care o vor desfășura în unitățile MAI unde au fost repartizați: ”Vă urez bun venit în familia MAI, vă asigur de întreg sprijinul meu și al conducerii ministerului pentru a vă integra foarte repede în unitățile pe care vi le-ați ales în calitate

de șefi de promoție și mă aștept ca la locurile voastre de muncă să veniți cu idei noi, cu un suflu proaspăt și să vă faceți munca cu pasiune”.

În cadrul întâlnirii, ministrul Petre Tobă și-a exprimat încrederea că promoția acestui an, precum și ceilalți tineri care se vor încadra în perioada viitoare în MAI vor contribui la creșterea nivelului de siguranță al cetățeanului, acesta fiind principalul obiectiv al Ministerului Afacerilor Interne.

”MAI trece printr-un moment al schimbării unei generații, în condițiile în care media de vârstă în minister este de 39 de ani, și de aceea așteptările de la dumneavoastră sunt foarte mari. Vă cer să vă faceți datoria cu aceeași perseverență cu care ați învățat și v-ați pregătit în acești ani de școală și astfel veți avea satisfacția muncii bine făcute” le-a transmis ministrul Petre Tobă.

În cadrul vizitei pe care au efectuat-o la sediul MAI, șefii de promoție au avut ocazia să viziteze și Centrul Național de Conducere Integrată care coordonează activitatea structurilor operative ale ministerului. Ulterior, aceștia au vizitat Centrele Operaționale de Comandă ale Inspectoratului General al Poliției de Frontieră și Inspectoratul General de Aviație. Acțiunea este o premieră pentru MAI, fiind prima întâlnire a unui ministru de interne cu șefii promoțiilor școlilor ministerului.

Șef de promoție al Academiei de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” este subinspector de poliție Țigănescu Liviu, absolvent al Facultății de Poliție, care a obținut, cea mai mare medie dintre cei 387 de absolvenți din acest an, respectiv 9,88.

Șefii de promoție ai celorlalte Facultăți ale Academiei de Poliție au fost subinspector de poliție Ungureanu Alina, Facultatea de Științe Juridice și Administrative – specializarea Drept, cu media 9,82, subinspector de poliție Blocău Claudiu, Facultatea de Poliție de Frontieră, cu media 9,33, subinspector de poliție Popa Daniel, Facultatea de Jandarmi, cu media 9,11 și subinspector de poliție Bila Samuel, Facultatea de Pompieri, cu media 9,68. De asemenea, subinspector de poliție Brânză Diana, a fost șefa promoției sale cu media 9,25 la Academia Forțelor Terestre ”Nicolae Bălcescu”, pe locurile rezervate MAI.

În cazul școlilor de agenți de poliție, șefi de promoție au fost Ene Romina (9.83) de la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr”, Flităr Claudia (9,67) și Mocîrcioiu Ionuț (9,67) de la Școala de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan” și Solonariu Daniel (9,73) de la Școala de Pregătire a Agenților de Poliție de Frontieră ”Avram Iancu”.

De asemenea, au obținut cele mai mari medii la școlile de jandarmi, sergent major Roșu Vlad (9,56) de la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi ”Petru Rareș”, sergent major Preoțescu Sorin (9,53) de la Școala militară de subofițeri de Jandarmi ”Grigore Alexandru Ghica” și sergent major Sanda Mihai (9,67) de la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție ”Pavel Zăgănescu”. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.