Acasă Politic București: Răzbunarea liberalilor: PNL racolează primari de la Tăriceanu

București: Răzbunarea liberalilor: PNL racolează primari de la Tăriceanu

DISTRIBUIȚI

– 145620 – 05082016Între PNL și ALDE este un joc de-a șoarecele și pisica, fiecare partid încercând să îi dea lovitura decisivă celuilalt. Dacă Tăriceanu negociază intens pentru a racola parlamentari de la PNL, liberalii negociază pe altă parte cu primarii ALDE.

aldeSurse din PNL, citate de stiripesurse.ro, susțin că în perioada imediat următoare vom avea parte de racolări masive de primari ALDE, în județe unde Tăriceanu a obținut un scor bun. Spre exemplu, PNL vânează primari din zona de sud a țării, dar și primari din zona Dobrogei. Primarii vor colabora cu PNL doar neoficial, pentru că legea nu le permite să treacă cu arme și bagaje la un alt partid, însă aceștia vor fi pe față împotriva lui Tăriceanu și vor susține candidații PNL la alegerile parlamentare.

Mutarea PNL este una de efect, pentru că primarii sunt cei care vor duce greul în alegerile parlamentare. Mai mult, la fiecare parlamentar care pleacă la ALDE, cei din conducere jubilează pentru că se mai eliberează un loc pe listă și scad tensiunile în interiorul partidului. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.