Acasă Nord-Est Iasi Iași: Proba adevărului pentru pompieri

Iași: Proba adevărului pentru pompieri

DISTRIBUIȚI

Concursuri pompieri (1) 145974 – 30082016 –  În perioada 31 august – 2 septembrie a.c., municipiul Iaşi găzduieşte etapa finală a Concursurilor serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă – ediţia 2016. La start se vor alinia loturile reprezentative din 11 inspectorate judeţene pentru situaţii de urgenţă şi Bucureşti – Ilfov.

Evenimentul, organizat de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, în colaborare cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Iaşi, va debuta miercuri, 31 august a.c., pe stadionul ”Emil Alexandrescu” din municipiul Iaşi, cu festivitatea de deschidere şi, la sediul inspectoratului judeţean, cu desfăşurarea primei probe de concurs – ”Scara de fereastră”.

Pe parcursul zilei de joi, 1 septembrie a.c., participanţilor le vor fi testate abilităţile şi experienţa profesională dobândită la probele: ”Pista cu obstacole pe 100 m” şi ”Ştafeta 4x100m”, iar vineri, în ultima zi a competiţiei, vor avea loc ultima probă ”Realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă” şi premierea câştigătorilor.

Concursurile serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă se organizează în fiecare an şi au ca obiectiv fundamental dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor specifice necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă. Probele de concurs sunt similare cu cele ale concursurilor sportive internaţionale ale pompierilor. –  PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.