Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Ilfov: Dosare penale pe bandă rulantă pentru inconștienții de pe șosele –

Ilfov: Dosare penale pe bandă rulantă pentru inconștienții de pe șosele –

DISTRIBUIȚI

 145704 – 12082016 – În ziua de 11 august a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Ilfov au depistat, în trafic, un bărbat de 40 de ani, din județul Dâmbovița, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe Drumul Național 6, fără a deține permis de conducere. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere.

  • Polițiștii rutieri din Chitila au depistat ieri, în trafic, un individ de 37 de ani, în timp ce conducea un utilaj, deși acesta nu era înregistrat/înmatriculat pentru circulaţia pe drumurile publice. De asemenea, polițiștii au constatat că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În prezent, cel în cauză este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere și conducerea unui vehicul neînmatriculat pe drumurile publice.
  • politia_rutieraUn bărbat, de 61 de ani, din localitatea Corbeanca este cercetat în stare de libertate pentru comiterea infracțiunii de refuz sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice. Acesta a fost oprit în trafic la data de 11 august a.c. de polițiștii din Corbeanca, în timp ce se deplasa cu un moped. Deoarece emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat testarea  cu aparatul etilotest precum şi recoltarea  de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, bărbatul refuzând ambele testări.
  •  Tot ieri, polițiștii din Mogoșoaia au oprit pentru control în trafic un bărbat, de 38 de ani, în timp ce acesta se deplasa cu autoturismul pe Drumul Național 1A. La controlul efectuat, polițiștii au constatat că șoferul avea permisul de conducere suspendat. Pe numele său a fost întocmit dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiuni de  conducere pe drumurile publice a unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat. –  PROMPT MEDIA

 

1 COMENTARIU

  1. Mancaiar cancerul să-i mănânce pe toți colegii mei. Acatiste dau să le cadă plărul din cap ca mie, la mânăstire la călugărele sexy si perverse sa calugarii lăbari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.