Acasă Social Locuri de muncă în Germania

Locuri de muncă în Germania

DISTRIBUIȚI

– 145633 – 08082016 – Persoanele calificate în domeniul hotelier-gastronomic care doresc să lucreze în Germania au la dispoziție 34 de locuri de muncă anunâate de Reţeaua EURES prin intermediul Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă București. Este vorba despre locuri de muncă pentru persoanele calificate în meseriile de ospătar (22 de locuri), barman (2 locuri), bucătar-commis de cuisine-bucătar grill (8 locuri) și recepționer (2 locuri), puse la dispoziție, sezonier, de Hotel Marriott Frankfurt și Block House. Selecţia aplicanților va fi organizată la Brașov în prima parte a lunii septembrie.

costume-bucatariDoritorii trebuie să aibă calificarea profesională încheiată și experienţă în domeniu, să cunoască bine limbile germană și engleză (nivel A2 – B1), iar recepționerii trebuie să cunoască, în plus, sistemul de rezervare OPERA și să aibă cunoștinţe de limba germană și engleză, nivel C1- C2.

Angajarea se face pe o perioadă de 1 an, dar contractul poate fi prelungit pe perioadă nedeterminată. Salariul oferit este de 1.500 – 2.206 euro brut/lună, în funcție de calificare și experiența profesională, pentru posturile de ospătar și barman, și de 1.500 – 2.054 euro brut/lună, în funcție de calificare și experiența profesională, pentru posturile de bucătar/commis de cuisine/bucătar grill și recepționer.

Hotel Marriott Frankfurt asigură cazare și masă (doar în timpul programului de lucru) contra cost, iar Block House asigură cazare în primele 6 luni și masă pe toată perioada contractului de muncă (doar în timpul programului de lucru).

Înregistrarea în baza de date se realizează pe baza următoarelor documente:

* cerere tip (se completează la sediul Agenţiei de Ocupare a Forţei de Muncă);

* copie act de identitate sau pașaport (valabilitate minim 6 luni);

* C.V model Europass (cu fotografie) în limba germană (Lebenslauf);

* cazier judiciar în original din care să reiasa că persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni);

* adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea „Clinic sănătos/Apt pentru muncă”. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.