Acasă Social Trafic restricţionat temporar în P.T.F. Ostrov-Silistra

Trafic restricţionat temporar în P.T.F. Ostrov-Silistra

DISTRIBUIȚI

frontiera - ostrov145812 – 23082016 –  Poliţia de Frontieră Bulgară a informat Garda de Coastă, prin intermediul Punctului Comun de Contact de la Giurgiu, că în perioada 24 – 31 august.2016, autorităţile de frontieră bulgare vor restricţiona temporar traficul pe o arteră de control a Punctului de Trecere a Frontierei Comun Silistra – Ostrov, pentru montarea unor cântare fixe în infrastructura punctului.

În această perioadă traficul se va desfăşura numai pe o singură bandă din două pe sensul de ieşire din România, respectiv pe două benzi din trei pe sensul de intrare în România.

Pentru a evita eventualele aglomerări în acest punct de trecere a frontierei, se recomandă conducătorilor auto să foloseasca celelalte puncte de trecere a frontierei de pe raza judeţului Constanţa, P.T.F. Negru Vodă şi P.T.F. Vama Veche.

Conducerea Gărzii de Coastă a dispus măsurile necesare aflate în competenţa instituţiei pentru fluidizarea traficului, prin suplimentarea personalului de la controlul de frontieră şi folosirea la maxim a arterelor de control, în limita configuraţiei punctelor de trecere a frontierei. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.