Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: FORT atenționează

București: FORT atenționează

DISTRIBUIȚI

FORT1146208 – 12092016 –  Membrii Federatiei Operatorilor Romani de Transport – F.O.R.T. vor protesta prin toate mijloacele legale pentru ca problema tarifelor sa fie considerata esentiala in elaborarea oricarui act normativ.

Ordonanta de urgenta pregatita de Guvern, similara proiectului de lege RCA dezbatut in Senat saptamana trecuta, aduce imbunatatiri sistemului actual de incheiere a politelor RCA, insa nu rezolva problema de baza adica nu aduce tarifele la valoarea prezentata in raportul Milliman, secretizat de catre ASF.

Ordonanta pregatita de Guvern trebuie sa includa ceea ce Senatul Romaniei a acceptat deja si anume schimbarea modului actual de constructie a tarifului si trecerea de la „jaful” actual practicat de catre asiguratori la sistemul prin care trimestrial ASF construieste un tarif de referinta la care se aplica criterii de risc (Bonus/Malus).

In aceeasi ordonanta, Guvernul trebuie sa limiteze tarifele la valorile prezentate ca fiind reale in raportul Milliman, pentru a salva sectorul de activitate transporturi si pentru a lasa suficient timp astfel incat celelalte modificari ale legii sa treaca prin toate etapele pana sa ajunga sa produca efecte.

Membrii F.O.R.T. nu vor opri protestele pana cand tarifele nu vor ajunge la normalitate. Spre exemplu, la un maxim de 5.000 de lei/an pentru un vehicul de 18 tone. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.