Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: M.Ap.N. va fi reprezentat la AeroNautic Show 2016

București: M.Ap.N. va fi reprezentat la AeroNautic Show 2016

DISTRIBUIȚI

AeroNautic Show 2016146007 – 01092016 –  Ministerul Apărării Naționale va fi reprezentat, și în acest an, la Festivalul AeroNautic Show, care va avea loc sâmbătă, 3 septembrie, de la orele 11.00, în Parcul Crângași și pe Lacul Morii, din Capitală.

Forţele Terestre Române vor participa la Aeronautic Show 2016 cu echipamente şi tehnică de luptă specifice vânătorilor de munte, cercetaşilor, geniștilor şi transmisioniştilor. Cu acest prilej, vor fi prezentate procedee de escaladare și traversare cu ajutorul funicularului, exerciţii demonstrative de intervenţie pentru detectarea unor materiale explozive, precum şi tehnici de supravieţuire specifice cercetaşilor.

Forţele Aeriene Române vor fi reprezentate în demonstraţia aeriană de o aeronavă de transport C-27J Spartan şi de un elicopter IAR-330 Puma din dotarea Bazei 90 Transport Aerian, iar în expoziţia statică de un elicopter IAR-330 Puma echipat pentru misiuni de evacuare medicală.

Ofertele educaţionale ale învăţământului militar de aviaţie, ale Forțelor Navale și cele din domeniul comunicațiilor și informaticii vor fi prezentate în cadrul unor standuri de profil.

La activitate vor fi și specialiști ai Muzeului Militar Naţional „Ferdinand I” și Muzeului comunicațiilor și informaticii, iar militarii Brigăzii 30 Gardă „Mihai Viteazul” vor executa o demonstraţie de mânuire a armamentului de tip Drill-Team. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.