Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Mesajul președintelui României de Ziua Pompierilor din România

București: Mesajul președintelui României de Ziua Pompierilor din România

DISTRIBUIȚI

ziua-pompierilor146247 – 13092016 – Doamnelor şi domnilor pompieri, astăzi, 13 septembrie 2016, sărbătorim «Ziua Pompierilor din România», o zi care, prin semnificaţia sa istorică, aduce în memoria noastră, a tuturor, actul eroic de afirmare patriotică a calităţilor morale şi de luptă ale pompierilor militari.

La 1848, pe timpul Războiului de Independenţă şi pe parcursul celor două războaie mondiale, devotamentul faţă de ţară şi jertfa pompierilor militari s-au gravat cu litere de sânge în istoria neamului românesc.

Cinstirea memoriei pompierilor militari căzuţi la datorie constituie o obligaţie morală şi un reper de onoare şi patriotism pentru generaţia actuală şi pentru cele viitoare.

În acelaşi timp, creşterea gradului de siguranţă publică, buna gestionare a situaţiilor de urgenţă şi întărirea sentimentului de securitate în rândul cetăţenilor trebuie să rămână acţiuni prioritare pentru pompieri.

Prin serviciul public prestat, pompierii reprezintă un liant în interiorul societăţii româneşti, care asigură întărirea sentimentului de securitate.

Întotdeauna voi fi alături de dumneavoastră, întrucât progresul economic, solidaritatea civică şi socială nu se pot realiza decât într-un climat de siguranță, în care cetățenii se simt protejați.

Vă rog să primiţi urările mele de bine, sănătate şi succes în activitate, însoţite de tradiţionalul «La mulţi ani!».” –  PROMPT MEDIA

foto:facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.