Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Oprea, salvat

București: Oprea, salvat

DISTRIBUIȚI

oprea146383 – 20092016 – Senatorii au votat luni seara impotriva cererii DNA privind urmarirea penala a lui Gabriel Oprea pentru ucidere din culpa. S-au inregistrat 45 de voturi ”pentru”, 73 ”impotriva”, sase voturi fiind anulate. Numarul total al senatorilor care au votat a fost 124. Votul a fost secret cu bile.

”Senatul hotaraste sa nu ceara urmarirea penala a domnului senator Oprea Gabriel, fost viceprim-ministru pentru Securitate Nationala si fost ministru al Afacerilor Interne”, se arata in hotararea adoptata luni, careia i-a dat citire presedintele de sedinta, Ioan Chelaru.

Hotararea a fost trimisa luni seara Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Oprea a sustinut, in timpul sedintei ca accidentul in care a fost implicat politistul mort in misiune a fost determinat de proasta semnalizare a gropilor de pe strada Stirbei Voda din Capitala.

”Sunt un om care am cautat intotdeauna sa imi fac datoria. Aflat pe bancheta din spate nu puteam sa comit aceasta ucidere din culpa. Cred ca greseala, ceea ce a determinat sunt cele trei gropi, care au fost prost semnalizate, si aici trebuie sa se indrepte ancheta. Va rog sa votati impotriva acestei cereri”, s- a aparat Gabriel Oprea. El a reamintit faptul ca, in urma cercetarilor, a rezultat faptul ca masina cu care se deplasa avea ”viteza legala”, existand totodata si baza legala care permite prezenta unui antemergator pentru deplasarile unora dintre demnitari. – PROMPT MEDIA

foto:Aktual24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.