Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: PSD acuză PRU că lansează minciuni

București: PSD acuză PRU că lansează minciuni

DISTRIBUIȚI

psd 146170 – 09092016 –  PSD acuză PRU că lansează minciuni legate de consultările pe care le are frecvent cu Victor Ponta. Bogdan Diaconu a anunţat că vor strânge semnături pentru o moţiune de cenzură şi că această decizie a fost luată după o discuţie cu fostul premier. Scenariul celor de la PRU este contrazis vehement de liderul PSD, Liviu Dragnea.

PRU a anunţat că iniţiază o moţiune de cenzură din cauza informaţiilor apărute în presă privind posibile modificări care se vor aduce Codului Fiscal. Bogdan Diaconu a ţinut să sublinieze că printre cei cu care s-a consultat în luarea acestei decizii este şi Victor Ponta.

”Am luat această decizie în urma consultării pe care am avut-o cu mai mulţi parlamentari ai Partidului România Unită sau din alte formaţiuni politice, inclusiv cu domnul fost prim-ministru Victor Ponta. Îi invit pe domnii preşedinţi Dragnea şi Tăriceanu să lase orgoliile politice deoparte, să nu mai mimeze opoziţia, să demonstreze că sunt de partea românilor. Este un moment al adevărului, să se alăture, să încurajeze parlamentarii PSD şi ALDE să susţină moţiunea pe care Partidul România Unită o iniţiază şi semnăturile vom începe să le strângem luni”, a declarat Diaconu.

Purtătorul de cuvânt al PRU, Mirel Palada, a acuzat guvernul că „mută povara fiscală dinspre angajator spre angajaţi”. Cu toate acestea, pentru depunerea moţiunii de cenzură este nevoie ca o pătrime din numărul deputaţilor şi senatorilor să-şi pună semnătura pe un astfel de document. Numai că PRU are în acest moment 20 de parlamentari. Liderii PRU sunt convinşi că Victor Ponta va semna moţiunea de cenzură.

Aceste afirmaţii sunt contrazise de liderul PSD, Liviu Dragnea. Acesta susţine că a avut o discuţie cu Victor Ponta pe această temă.

”Am vorbit cu Victor (n.r – Ponta). Nici vorbă, nu s-au consultat cu el. Este o minciună”, a declarat, liderul PSD în privinţa implicării lui Victor Ponta în demersul celor de la PRU. – sursa: Digi24.ro  –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.