Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: PUZ pentru campusul Școlii Germane din Capitală

București: PUZ pentru campusul Școlii Germane din Capitală

DISTRIBUIȚI

scoala-germana-din-bucuresti146633 – 30092016 –  Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat Planul Urbanistic Zonal prin care se reglementeaza din punct de vedere urbanistic amplasamentul pe care se va construi un campus educational international – Scoala Germana din Bucuresti, care include cresa, gradinita, scoala primara si liceu cu o disponibilitate de 500 locuri.

 Acest proiect este unul foarte important pentru comunitatea germana din Romania, ambasadele tarilor vorbitoare de limba germana exprimandu-si in mod public sprijinul pentru implementarea acestuia, iar statul german, prin Ministerul Federal al Educatiei si Cercetarii, a anuntat sustinerea financiara necesara pentru realizarea acestui proiect.

Ministerul Federal al Educatiei si Cercetarii va sustine financiar proiectul, in conditiile in care se poate proba demararea constructiei acestuia in anul 2016. Reactualizarea si aprobarea Planului Urbanistic Zonal erau necesare  pentru ca procedurile de obtinere a autorizatiei de construire sa poata fi demarate in cel mai scurt timp, iar finantarea de la statul german sa nu se piarda.  –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.