Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucuresti: România aniversează 150 de ani de când a devenit membru al...

Bucuresti: România aniversează 150 de ani de când a devenit membru al Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor

DISTRIBUIȚI

 ciolos-houlin-zhao146548 – 27092016 –  Prim-ministrul  a avut azi, la sediul Guvernului, o întrevedere cu secretarul general al Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor (UIT), Houlin Zhao.

Houlin Zhao se află în România cu ocazia conferinței internaționale organizate de ANCOM – Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații, intitulată „Nouă paradigmă a comunicațiilor radio“. Conferința are o dublă semnificație pentru România care aniversează 150 de ani de când a devenit membru al Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor și 25 de ani de reglementare modernă a spectrului radio.
Premierul Dacian Cioloș a adus în discuția cu secretarul general al UIT parteneriatul de lungă durată dintre România și Uniunea Internațională a Telecomunicațiilor și și-a exprimat speranța că va exista o implicare mai consistentă a experților români în tehnologia informației și telecomunicații în grupurile de lucru ale UIT și în promovarea noilor inovații de către această organizație.
În cadrul întrevederii, premierul Dacian Cioloș a menționat rolul important pe care Uniunea Internațională a Telecomunicațiilor îl are în cadrul Organizației Națiunilor Unite și i-a prezentat secretarului general al UIT dezvoltarea accelerată și potențialul sectorului IT&C și telecom din România. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.