Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Giurgiu: Peste 360.000 euro şi dolari, ascunşi într-un autocar

Giurgiu: Peste 360.000 euro şi dolari, ascunşi într-un autocar

DISTRIBUIȚI

 frontiera Giurgiu146072 – 05092016 –  Poliţiştii de frontieră giurgiuveni au depistat, ascunse într-un autocar,mai multe pachete ce contineau 223.000 euro şi 138.000 de dolari, sume de bani pe care un cetăţean român încerca să le scoată ilegal din ţară.

Evenimentul a avut loc la 2 septembrie la I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Giurgiu Rutier, când s-a prezentat pentru a ieși din țară  un cetăţean turc, şofer al unui autocar ce efectua curse pe relaţia Bucureşti – Istanbul si transporta ca pasageri opt cetăţeni turci și 33 cetățeni români.

Acţionând în baza unor informaţii, poliţiştii de frontiera au efectuat un control amănunțit asupra persoanelor, bagajelor acestora și autocarului. Astfel, în urma controlului, au fost descoperite, ascunse

sub scaunul șoferului și sub spaţiul destinat pentru acumulatorii auto, mai multe pachete învelite în folie şi banda adezivă ce conţineau suma totală de 223.000 euro și 138.000 USD.

Din verificările efectuate a rezultat că banii aparțin unei femei de 35 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Giurgiu, care nu a putut justifica legalitatea provenienței și destinația sumelor de bani ascunse în autocar. Aceasta a declarat că a primit banii de la doua persoane din Bucureşti care au rugat-o să-i transporte, in schimbul unui comision, în Bulgaria, unde urmau să se reîntâlnească şi să-i restituie. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.