Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Ioan Gyuri Pascu s-a stins din viaţă

Ioan Gyuri Pascu s-a stins din viaţă

DISTRIBUIȚI

 gyuri-pascuIoan Gyuri Pascu a murit în această dimineață la numai 55 de ani. Artistul a suferit un stop cardiorespirator luni dimineață. Două echipaje SMURD au fost solicitate la locuința artistului. După încercări de resuscitare de circa 45 de minute nu s-a mai putut face nimic.

„În jurul orei 5, am primit apelul de urgenţă pentru o persoană inconştientă. S-au deplasat echipajele noastre, au găsit un pacient în stop cardio respirator, imediat au fost demarate procedurile de resuscitare, dar spre ora 6 a fost constatat decesul”, a declarat Bogdan Opriţa, coordonatorul SMURD Bucureşti.

Gyuri Pascu a fost membru in grupul umoristic Divertis încă din 1987. Pe lângă activitatea de la Divertis, unde a abordat în special satiră politică, a mai jucat în filme de lung metraj precum „O vară de neuitat– în regia lui Lucian Pintilii și în Occident– regizor Cristian Mungiu.

El s-a lansat în cariera muzicală în anul 1977 și de atunci a abordat diverse stiluri muzicale, printre care: pop, rock, blues și reggae. A cantat impreuna cu grupurile The Blue Workers, Pacific.  A lansat mai multe albume muzicale, printre care se numara „Mixed grill” (1993), „Masina cu jazzolina” (1994) si „Ganduri nevinovate” (1997).

A mai jucat si in piese de teatru, precum Take, Ianke și Cadîr, asigurând și coloana sonoră pentru o parte din ele.

Artistul a mai avut probleme medicale, în 2010 a suferit un atac cerebral, în urma căruia s-a recuperat la Spitalul Universitar.  – sursa b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.