Acasă Economie Tulcea: 1,5 km de plase monofilament şi 160 kg peşte, confiscate la...

Tulcea: 1,5 km de plase monofilament şi 160 kg peşte, confiscate la Tulcea

DISTRIBUIȚI

plasa si peste confiscat146077 – 05092016 –   Poliţiştii de frontieră tulceni au identificat, în zona de competenţă, un cetăţean român care transporta, cu un atelaj hipo, peste 1,5 km de plase tip monofilament cu o captură de 160 kg de peşte, fără a deţine documente justificative.

La sfărșitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Tulcea au depista, pe raza localităţii Sălcioara, județul Tulcea, un individ de 26 de ani, domiciliat în municipiul Tulcea, care transporta cu un atelaj hipo, mai multe unelte de pescuit de tip plasă monofilament, cu captură de peşte în ele. În urma verificărilor au fost descoperite 12 plase tip monofilament, în lungime totală de 1.540 metri şi cantitatea de 160 kg peşte proaspăt, din speciile şalău şi babuşcă.

Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării plasele tip monofilament, în valoare de 2.000 lei, precum și cantitatea de peşte, în valoare de 665 lei, care a fost predată spre valorificare unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar în cauză fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere şi utilizare a uneltelor de plasă de tip monofilament. –   PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.