Acasă Nord-Vest Bihor Bihor: Doi cetăţeni din Kosovo, opriţi la frontiera română din drumul ilegal...

Bihor: Doi cetăţeni din Kosovo, opriţi la frontiera română din drumul ilegal spre Spaţiul Schengen

DISTRIBUIȚI

politia-de-frontiera2146801 – 10102016 –  Poliţiştii de frontieră bihoreni au depistat doi cetăţeni din Kosovo, care au încercat să treacă ilegal frontiera româno-ungară, cu intenţia de a ajunge într-un stat din Spaţiul Schengen.

La 7 octombrie, o patrulă formată din poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Borş, judeţul Bihor, pe timpul executării unei misiuni specifice, a depistat o persoană de sex masculin care se deplasa pe jos, pe câmp, spre Ungaria. Bărbatul, reţinut la aproximativ 500 de metri faţă de linia de frontieră, a fost condus la sediul sectorului pentru cercetări. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că este vorba despre cetăţeanul din Kosovo  Labinot  Z., în vârstă 26 ani, care a declarat că intenţiona să ajungă în Italia.

O zi mai târziu, la Punctul de Trecere a Frontierei Episcopia (feroviar) – județul Bihor s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, călătorind ca pasager în trenul IR care circula pe relaţia Braşov – Budapesta, un individ, care la controlul de frontieră s-a legitimat cu o carte de identitate ce purta însemnele autorităților italiene.

Cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind susceptibil de a fi falsificat, motiv pentru care bărbatul a  fost condus la sediul S.P.F.Borş pentru cercetări.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că persoana în cauză, în vârstă de 27 de ani, din Kosovo. Acesta a declarat că dorea să ajungă în Italia. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.