Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Algerienii vor relații economice mai strânse cu România

București: Algerienii vor relații economice mai strânse cu România

DISTRIBUIȚI

medjdoubi-benabdallah-la-senat146712 – 05102016 –  Ben-Oni Ardelean, secretar al Comisiei pentru politică externă a Senatului, a avut o întrevedere, marți, 4 octombrie a.c. cu domnul Medjdoubi Benabdallah, președintele Grupului de prietenie Algeria-România din Adunarea Populară Națională Algeriană.

Ardelean a subliniat importanța diplomației parlamentare în promovarea intereselor comune și concretizarea acțiunilor întreprinse în ultimii ani pentru dinamizarea cooperării economice și comerciale dintre cele două țări.

Senatorul Titus Corlățean, prezent la întâlnire, și-a exprimat aprecierea pentru strategia și eforturile Algeriei, care a reușit să controleze fenomenul terorist pe plan intern, cât şi implicarea statului în cooperarea internaţională pentru combaterea terorismului.

La finalul întrevederii, delegaţia algeriană a solicitat părţii române un punct de vedere cu privire la modalitatea concretă de intensificare a relaţiilor economice dintre cele două ţări. În acest sens, Corlăţean a menţionat importanţa funcţionării Comisiei mixte economice,  iar cele două părţi s-au angajat să transmită un semnal guvernelor proprii. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.