Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: IGI își face site cu 15.000 de euro

București: IGI își face site cu 15.000 de euro

DISTRIBUIȚI

IGI147061 – 21102016  Inspectoratul General pentru Imigrări (IGI), din cadrul Ministerului Afacerilor Interne desfăşoară, în perioada septembrie 2016 – februarie 2017, activități în cadrul proiectului ”Eficientizarea serviciilor publice oferite de către IGI prin crearea site-ului public”. Proiectul este finanțat prin Programul Naţional aferent Fondului pentru Azil, Migraţie şi Integrare, iar valoarea totală a acestuia este de 69.145 lei. Obiectivul general al proiectului îl constituie eficientizarea serviciilor publice oferite de IGI prin crearea platformei on-line, cu scopul creşterii gradului de informare publică și a transparenţei instituţionale.

Noua pagină de internet va avea o interfaţă prietenoasă, o arhitectură simplă şi modernă, executată într-o cromatică plăcută, ce va permite accesarea și navigarea cu ușurință de către utilizatori a conținutului online. Secţiunile informative ale site-ului vor fi construite astfel încât, la un click distanţă, toate persoanele interesate, cetățeni români sau străini, să beneficieze de un acces facil și rapid la informații, atât în limba română cât şi în alte limbi de circulaţie internaţională. Totodată, site-ul va avea un caracter interactiv care va permite utilizarea formularelor on-line pentru accesul la informaţiile de interes public, precum şi pentru transmiterea unor petiţii sau dovezi de achitare a amenzilor aplicate de către poliţiştii de imigrări.

De altfel, se are în vedere dezvoltarea unei versiuni optimizate pentru dispozitive mobile şi asigurarea unor legături către canalele de comunicare ale instituţiei pe principalele reţele de socializare Facebook, Youtube etc.

Site-ul va promova prin secţiunea de ştiri şi evenimente, acţiunile şi rezultatele poliţiştilor de imigrări, desfăşurate în plan intern şi internaţional, cu accent pe ilustrarea cazurilor cu fotografii şi imagini video. PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.