Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Primarul Negoiță, urmărit penal pentru plagiat

București: Primarul Negoiță, urmărit penal pentru plagiat

DISTRIBUIȚI

robert-negoita146870 – 12102016 –  Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, s-a prezentat miercuri la Parchetul General, unde a declarat că a fost chemat de procurori pentru a i se aduce a cunoştinţă începerea urmăririi penale pe numele lui în dosarul de plagiat. Pe 24 iulie, Ministerul Educaţiei a anunţat că Secretariatul tehnic al CNATDCU a primit punctul de vedere al Academiei de Poliţie Alexandru Ioan Cuza în care se constata plagiatul în cazul lucrării de doctorat a lui Robert Negoiţă şi se recomanda retragerea titlului de doctor.

La rândul său, Robert Negoiţă a confirmat procedura demarată de Comisia de Etică a Academiei de Poliţie Alexandru Ioan Cuza pentru a i se retragere titlul de doctor pe motiv de plagiat, el afirmând că singurul său regret este că s-a lăsat tentat, în trecut, de această modă a titlurilor academice.

Robert Negoiţă a devenit doctor în Ştiinţe Juridice în anul 2012, la Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza, cu teza de doctorat „Criza economico-financiară şi impactul acesteia asupra echilibrului social”, informează Agerpres.ro –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.